fbpx

Talent start 2011 met strijd om droombaan

logo-60daychallenge-web-100x100

Chantal, Daan en Petra, drie hoogopgeleide young professionals, gaan vanaf 1 januari 2011 de uitdaging aan: vind in zestig dagen de baan van je dromen. Via een persoonlijke marketingcampagne en social media, zoals Twitter, LinkedIn, Facebook en een weblog, gaan ze op zoek naar mensen en bedrijven die ze bij hun zoektocht kunnen helpen.

Het nieuwe solliciteren

Het initiatief voor de #60DayChallenge ontstond nadat Annemarie Appelman in 2010 besloot geen genoegen te nemen met de afwijzingen op haar (traditionele) sollicitaties en haar eigen online marketingcampagne startte. Ze  stelde zichzelf het ambitieuze doel om in de gestelde tijd ‘de baan van haar dromen’ te vinden. Dat is haar in 56 dagen gelukt.

Hoewel de kandidaten hun eigen strijd aangaan, worden ze begeleid met coachingsgesprekken en workshops. “Op 1 januari zijn er heus nog geen 3 droombanen geformuleerd. Zolang je steeds maar weet wat de volgende stap is in het proces en iemand vindt die je daarbij kan helpen,” aldus Annemarie.

Durf jij de uitdaging aan?

De drie young professionals staan ieder op een ander punt in hun carrière. Chantal (24) heeft net haar studie afgerond en is op zoek naar haar eerste baan, Petra (28) wil na drie jaar werkervaring een belangrijke carrièreswitch maken en Daan (29) zoekt, na ervaring als fiscalist, een baan die beter bij zijn talenten en drijfveren past.

De ’60 Day Challenge’ roept ook anderen op om samen met Chantal, Petra en Daan de uitdaging aan te gaan. Ben jij ambitieus en op zoek naar de baan van je dromen? Volg de kandidaten vanaf 1 januari 2011 en hou de wereld op de hoogte van jouw challenge via www.60daychallenge.nl.

Tags: , ,
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Talent start 2011 met strijd om droombaan'?