fbpx

Wie wordt het Cobouw-talent van 2011?

cobouw-talents

Bouwbedrijven hebben moeite om geschikte hogeropgeleide kandidaten te vinden. Het nog immer niet al te florissante imago van de sector maakt dat studenten aan de verschillende technische universiteiten en hogescholen niet in de rij staan voor een carrière in de bouwsector. Met het project Cobouw-talenten hoopt Cobouw het tij de keren.

In de afgelopen maanden heeft Cobouw op beurzen en in de eigen krant al een advertentiecampagne gevoerd om studenten te attenderen op de mogelijkheid een stage of afstudeeropdracht te doen bij een bouwbedrijf, installatiebedrijf of ingenieursbureau.

In de zomer wordt met behulp van alle mediakanalen die beschikbaar zijn en via stemrondes onder medestudenten hét Cobouw-talent van 2011 gekozen. Die student kan, naast de eeuwige roem, een flinke prijs tegemoetzien.

Kijk voor meer informatie op www.cobouw-talenten.nl.

Tags: ,
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Wie wordt het Cobouw-talent van 2011?'?