Win een baan bij Plan of Dance4Life

world-of-difference-2011

World of Difference is een programma van de Vodafone Foundation, waarbij vijf mensen zich een jaar lang kunnen inzetten voor het goede doel. Dit jaar zijn er vijf banen te winnen: Programma manager bij Dance4life, Communicatie manager bij Plan, Innovatie manager bij SOS Kinderdorpen en twee ‘eigen’ projecten die je zelf mag aandragen.

Start je eigen marketingcampagne

Als deelnemer kun je je op de website van World of Difference inschrijven en vanaf 22 augustus via een eigen marketingcampagne stemmen werven. Je maakt daarnaast kans op exposure via MTV en Comedy Central. Kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de finale in september. Wil jij daar tussen zitten? Dan is het zaak om zoveel mogelijk mensen over te halen om op jou te stemmen. Hoe? Via een eigen website, YouTube-filmpjes, flyeren, blogs… noem maar op. De ervaring leert: hoe origineler, hoe beter.
..

Hier moet ik bij zijn

Kristy van Lammeren won vorig jaar een baan als Social Media Manager bij Plan Nederland in Azië. Kristy werkte als communicatie medewerker bij Centre for Society and Genomics en een dag in de week als vrijwilliger bij War Child. Toen ze de reclame voor World of Difference zag dacht ze meteen: “Hier moet ik bij zijn”. Ze heeft er dan ook alles aan gedaan om het tot de finale te schoppen. Lees hier haar verhaal.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

World of Difference van Vodafone is een bijzonder initiatief, omdat het lastig is om betaald bij een goed doel binnen te komen. Zeker in het buitenland. Gedurende je ‘World of Difference’-jaar ontvang je een modaal jaarsalaris, onkostenvergoeding en een mobiele telefoon. Niet verkeerd, dus.

Overigens moet je daar, naast je werk, ook nog wel wat voor doen. Zo is het de bedoeling dat jij je achterban en andere geïnteresseerden via verschillende social media kanalen, interviews/columns en/of blogs op de hoogte van je ervaringen houdt. Zo kun je op de website van Hilde lezen dat ze druk bezig is met het sluiten van partnerships voor de Namasté Foundation, die via microkredieten Nepaleese gezinnen ondersteunt.

Vodafone Netherlands Foundation

Vodafone wil naast haar commerciële activiteiten, ook op een maatschappelijk verantwoorde manier ondernemen en daarbij een positieve bijdrage aan de maatschappij en het milieu leveren. World of Difference is een van de vele projecten in Nederland en het buitenland. Een werkgever met aandacht voor haar omgeving dus!

Tags:
Vraag van de maand
Ik wissel graag met iemand van gedachten als ik mij onzeker voel of ergens over twijfel.Deel je antwoord en bekijk de resultaten:
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Win een baan bij Plan of Dance4Life'?