Finalisten #JAvhJ zijn bekend

stem

De eerste drie finalisten die kans maken op de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2011 zijn bekend. Mark de Boer, Pieter van Hofwegen en Jennifer Artz zijn geselecteerd voor een plaats in de finale op 27 januari 2011 in Rotterdam. Volgens de jury zijn deze drie jonge ambtenaren “bevlogen voor werken bij de overheid en goede ambassadeurs voor jonge ambtenaren.”

Even voorstellen…

Careerwise was aanwezig tijdens de selectieronde en sprak al even kort met een aantal kandidaten voor de titel, waaronder finalisten Jennifer en Pieter.
.


.

Voor de andere zeven kandidaten is de verkiezingsstrijd nog niet afgelopen. Zij kunnen een wild card voor de finale winnen. Het publiek bepaalt wie deze wild card krijgt door op een van hen te stemmen. Vanaf vandaag tot 31 december kan er worden gestemd via www.jongeambtenaarvanhetjaar.nl.

De verkiezing van Jonge Ambtenaar van het Jaar wordt georganiseerd door FUTUR, het landelijke netwerk voor jonge ambtenaren. Het verkiezingsgala wordt donderdag 27 januari 2011 in de Burgerzaal van het stadhuis in Rotterdam gehouden.

Webinar Ontwerp een traineeship of Talentprogramma - Careerwise - Trainers voor Young Professionals
Tags: ,
Vraag van de maand
Reflecteren zie ik als de belangrijkste sleutel voor mijn ontwikkelingDoor te (leren) reflecteren ontwikkel ik mijzelf het beste
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Finalisten #JAvhJ zijn bekend'?