fbpx

E-book: Ontdek de kracht van het kleine – verander jouw wereld

E-book | Download | Verschil maken | Impact


In 2015 werd Jaap Bressers zijn boek Waar een wiel is, is een weg uitgeroepen tot Best Verkochte Managementboek. Over de Carlosmomentjes die hij daarin beschreef gaat dit gratis e-book.

De kracht van het kleine belangrijk maken

In de grote, immens snel veranderende buitenwereld lijkt het effect van één persoon soms erg klein. Wie ben jij, en wie wil je zijn, in deze wereld, binnen jouw organisatie, team of vriendengroep?

In Ontdek de kracht van het kleine laat Jaap je in 33 pagina’s zien hoe je thuis en op je werk zelf heel gemakkelijk met kleine dingen een groot verschil kunt maken. Samen veranderen we de wereld, echt! Of in ieder geval jij jouw wereld. Veel succes en geniet ervan!

Word lid van de Careerwise nieuwsbrief*
Ontvang als welkomstcadeau jouw download.


Lees meer van Jaap Bressers op Careerwise.

https://youtu.be/HZUD6fHGtyE

Tags: ,
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'E-book: Ontdek de kracht van het kleine – verander jouw wereld'?