Young Professionals en werk

Wat willen young professionals nu echt? Hoe voorkom je een burn-out bij de jongste generatie op de werkvloer? Hoe bind en boei je millennials en generatie Z? Dat en nog vele andere onderwerpen komen aan bod in onze artikelen over young professionals en werk.

Lamp met plant zet in op ontwikkelperceptie POP

POP voor Generatie Z? Zet in op ontwikkelperceptie

Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn belangrijke drijfveren voor Young Professionals op de werkvloer, maar ook voor werkgevers is het van belang om te kijken waar een (jonge) werknemer zich in wil ontwikkelen en wat hij of zij voor de organisatie kan betekenen. Een populair middel om dit inzichtelijk te maken is het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP), maar hoe doe je dit op een effectieve manier? Zet in op ontwikkelperceptie!

Onderzoek SERV: Dit vinden jongeren belangrijk in hun baan

Onlangs werd ik uitgenodigd om mee te werken aan een onderzoek van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV). De SERV deed namelijk een uitgebreid onderzoek naar wat jongeren zoeken in een baan en wat zij belangrijk vinden aan een werkgever. Door te leren wat jongeren zoeken in een baan en hier op in te spelen, zorg je ervoor dat je aantrekkelijk wordt voor jongeren en ze weet te behouden, is één van hun conclusies. Het onderzoek van de SERV is inmiddels af en gepubliceerd. Dus… wat vinden jongeren belangrijk in hun baan?

Dit is Generatie Z – een HR-symposium vol inzichten

Wauw, het HR-Symposium zit er op. Het evenement waar we als Careerwise-team zó intensief naartoe hebben gewerkt. En wat was het gaaf! Meer dan 250 HR-professionals in de prachtige koepelgevangenis in Haarlem. Liet dit zien dat het leren kennen van Generatie Z actueler is dan ooit?

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Young Professionals en werk'?