De succesformule stap 3: Transactie

Een gastbijdrage van Susan Amoraal:

In 3 stappen naar succes

Eerder vertelde ik over de succesformule Succes = Activatie x Creatie x Transactie en ging ik dieper in op de eerste twee stappen: activatie en creatie. Vandaag leg ik je meer uit over de laatste stap in deze formule. Je bent er bijna!

Stap 3 in jouw succesformule: Transactie

Transactie vormt de laatste stap van de succesformule. Nu is het moment om alles wat je hebt geleerd en gecreëerd om te zetten naar een praktische invulling in je dagelijks leven. Het is tijd voor het maken van een plan.

  • Wie of wat heb je nodig om de transactie te laten plaatsvinden?
  • Welke logische stap neem je eerst? (Is dat een adviesgesprek met je accountant? Een goed gesprek met je partner? Je CV plaatsen op een vacaturebank?)

Waar wil jij naartoe?

Mensen die succes ervaren, werken met een vastomlijnd plan. Ze hebben een doel voor ogen. Ze weten naar welk resultaat ze toewerken. Wil jij dat ook? Schrijf dan op waar je naartoe wilt. Maak een plan met grote en kleine doelen. Schakel je hulpbronnen in. Neem verantwoordelijkheid en neem jezelf serieus. Laat je leven niet bepalen door anderen of door omstandigheden. Geloof jezelf niet wanneer je jezelf hoort zeggen dat je iets niet kunt. Ga op zoek naar mogelijkheden, zie kansen en je zult meer geluksmomenten ervaren.

Tip!

Maak keuzes: welke drie dingen doe je vanaf morgen niet meer en waar start je vandaag mee? Succes! Heb je mijn drie stappen doorlopen dan ben ik benieuwd wat het in jouw leven heeft veranderd. Stuur me gerust een bericht of plaats een reactie hieronder.

Tags: Ambitie en succes, Drijfveren, Ken jezelf
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'De succesformule stap 3: Transactie'?