fbpx

CRF Top Employers 2011

crf-top-employers-2011-nederland

54 Nederlandse werkgevers zijn vorige week uitgeroepen tot Top Employer 2011. Volgens het CRF Instituut onderscheiden deze organisaties zich met uitstekende arbeidsvoorwaarden, opleidingen, carrièremogelijkheden en een goede werksfeer. Voor het derde jaar op rij behaalde Océ-Nederland de hoogste totaalscore.

Topwerkgevers 2011

CRF brengt geen ranglijst uit maar selecteert organisaties die volgens de jury aan alle voorwaarden van ‘goed werkgeverschap’  voldoen, waaronder:

Gratis boodschappen en stoelmassages

Elk bedrijf heeft zo z’n eigen extra’s. Zo krijg je bij Ahold korting op boodschappen en kun je bij de AFM 36 uur in vier dagen werken. Ook PepsiCo zorgt goed voor haar werknemers: gratis fruit, stoelmassages, een zomerrooster, sportschoolcontributies en een gratis medische check-up behoren tot ‘het pakket’. Bij SNS REAAL kunnen medewerkers met de 13e maand voor een sabbatical sparen.

Opleiding en carrièremogelijkheden

Essent, winnaar van het ‘Beste Traineeship 2010’, behaalde één van de hoogste scores op het gebied van opleiding en carrièremogelijkheden. Het traineeship bestaat uit vijftig procent inhoudelijke bedrijfsontwikkeling en vijftig procent persoonlijke ontwikkeling, waarbij vragen als: ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? aan bod komen. Daarnaast zijn door de overname van Essent door RWE de mogelijkheden voor een internationale carrière toegenomen.

Bedrijfscultuur

T-Mobile scoort in het onderzoek hoog op bedrijfscultuur. Maar waar de één zich als een vis in het water voelt, is het voor een ander een compleet verkeerde match. Volgens het bedrijf zijn T-Mobile medewerkers creatief,  resultaat- en klantgericht en houden ze van verandering: ‘We kennen hier never a dull moment. T-Mobile is een jong bedrijf, de gemiddelde leeftijd is ongeveer 34 jaar, maar zijn in ieder geval allemaal jong van geest. Voor iemand die bij ons komt werken is het van het grootste belang dat hij of zij de drive heeft.’

Onderzoek

Kijk voor meer informatie over het onderzoek en de complete lijst op www.topemployers.nl.

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'CRF Top Employers 2011'?