Dow Jones Sustainability Index

dow-jones-sustainability-indexes

De Dow Jones Sustainability Index heeft AkzoNobel, Unilever, TNT, Philips en KLM uitgeroepen tot ‘Supersector Leaders’. De werkgevers behaalden de hoogste scores op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn wereldwijd toonaangevend in hun sector. KPN staat dit jaar nieuw in de lijst. AEGON, Heineken en Shell zijn uit de lijst verwijderd.

Beleggers gebruiken de DJSI als graadmeter voor de duurzaamheid van een bedrijf. De DJSI-review is gebaseerd op een analyse van economische, ecologische en maatschappelijke prestaties. Bij elk bedrijf wordt gekeken naar de mate van bescherming van het milieu, eerbiediging van mensenrechten, goed personeelsbeleid, betrokkenheid bij de gemeenschap, verantwoord ondernemen en goed ondernemingsbestuur.

Dow Jones Sustainability Index 2010

Kijk hier voor een compleet overzicht van alle 300 duurzame werkgevers.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Dow Jones Sustainability Index'?