Global 100 Most Sustainable

TNT is het meest duurzame Nederlandse bedrijf in de top-100 van de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemingen wereldwijd. De Global 100 Most Sustainable Corporations wordt jaarlijks samengesteld op basis van prestaties op het gebied van milieu, diversiteit en transparantie, en gepubliceerd tijdens het World Economic Forum in Davos.

Top 5 Global Most Sustainable Corporations

  1. Statoil ASA (Noorwegen)
  2. Johnson & Johnson (VS)
  3. Novozymes (Denemarken)
  4. Nokia (Finland)
  5. Umicore (België)

Verder staan TNT (15), Procter & Gamble (44), L’Oréal (57), Philips (58), Vodafone (58), Henkel (61), ABB (64), GlaxoSmithKline (77), Coca-Cola Enterprises (78), Unilever (84) en Logica (85) in de lijst die door het tijdschrift Global Knights is opgesteld.

TNT en MVO: Planet Me

In 2007 werd het milieuprogramma ‘Planet Me’ van TNT gelanceerd. Het programma omvat drie delen: Count Carbon: het meten en transparant maken van de CO2-uitstoot door TNT; Code Orange: het terugdringen van de uitstoot op acht gebieden; luchtvaart, gebouwen, zakenreizen, leaseauto’s, samenwerking met klanten, bedrijfswagens, inkoop en investeringen en Choose Orange: het terugdringen van de uitstoot door medewerkers in de privé-sfeer.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Global 100 Most Sustainable'?