Top 100 ICT-Werkgevers

top-100-ict

Google en Microsoft zijn de meest populaire ICT-werkgevers. Dat blijkt uit de Computable 100: Meest Krachtige ICT-bedrijven. Ruim 1.600 (young) professionals brachten hun stem uit voor welke werkgever zij het liefst zouden willen werken. Niet alleen onder ICT’ers is Google populair, eerder dit jaar werd het bedrijf al uitgeroepen tot meest populaire werkgever ter wereld.

Top 15 Beste imago als werkgever

 1. Google
 2. Microsoft
 3. Apple
 4. IBM
 5. Capgemini / Sogeti
 6. Cisco
 7. HP
 8. Accenture
 9. Atos Origin
 10. Oracle
 11. SAP
 12. KPN / Getronics
 13. TomTom
 14. Gartner
 15. VX Company

Andere werkgevers in de lijst zijn onder meer: Logica (17), Siemens (18), Caesar Groep (23), Vodafone (24) en SAS (52). Kijk hier voor het complete overzicht.

Na een tijd waarin ICT-bedrijven vooral afscheid moesten nemen van werknemers, zijn ze volgens het onderzoek nu weer op zoek naar talent. Binnen Google Nederland maakt de divisie Enterprise een sterke groei door en Sogeti is op zoek naar ruim 70 mensen voor uiteenlopende functies.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Top 100 ICT-Werkgevers'?