Top 20 internationale advocatenkantoren

dla-piper-100

Law360, een Amerikaanse uitgever van juridisch nieuws, presenteerde vorige week een Top 20 van internationale advocatenkantoren. Tenminste 70 procent van de werknemers bij de Top 3 werkt buiten het ’thuisland’. Bij elkaar in meer dan 120 kantoren in 40 landen.

De Global Top 20 is samengesteld op basis van vijf factoren: het aantal landen waar de onderneming is gevestigd, het aantal kantoren buiten het thuisland, het percentage advocaten buiten het thuisland, het aantal internationale zaken en de omvang en complexiteit van de grensoverschrijdende zaken.

Top 10 internationale advocatenkantoren

  1. DLA Piper
  2. Baker & McKenzie
  3. Norton Rose
  4. Clifford Chance
  5. White & Case
  6. Hogan Lovells
  7. Linklaters
  8. Freshfields Bruckhaus Deringer
  9. Dewey & LeBoeuf
  10. Shearman & Sterling

Kijk hier voor de complete lijst.

DLA Piper is koploper met 76 kantoren, 4.000 advocaten en grote internationale cliënten als Pfizer en GE. Baker & McKenzie en Norton Rose volgen op een tweede en derde plaats. Volgens Legal360 hebben deze kantoren tenminste een overeenkomst: ‘While each firm’s path toward becoming a global powerhouse was unique, the firms that made the list had one thing in common: a wide range of sophisticated cross-border work – from international trade and antitrust to structured finance and intellectual property work.’

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Top 20 internationale advocatenkantoren'?