Werkplek vd Week: Interpolis

In de rubriek Werkplek vd Week nemen we een kijkje bij bijzondere werkplekken in Nederland. Deze week: Interpolis in Tilburg. Interpolis wil haar werknemers een inspirerende werkomgeving bieden en heeft verschillende ontwerpers gevraagd om de ruimten van het gebouw te ontwerpen.

Niemand heeft bij Interpolis een vaste werkplek. Ook de directie niet. Medewerkers mogen per dag kiezen in welke ruimte ze willen werken en minstens dertig procent van de medewerkers is in overleg, werkt thuis, heeft een afspraak buiten de deur of is vrij. De vrijheid om op deze manier te werken zorgt volgens Interpolis voor betrokken en verantwoordelijke medewerkers.

interpolis-tilburg-kantoor
interpolis-tilburg-kantoor
interpolis-tilburg-kantoor
interpolis-tilburg-kantoor
interpolis-tilburg-kantoor
interpolis-tilburg-kantoor
interpolis-tilburg-kantoor
interpolis-tilburg-kantoor

Door met verschillende kunstenaar te werken, zijn verschillende ruimten (clubhuizen) ontstaan met elk een heel eigen sfeer. Onder andere de ontwerpers Marcel Wanders en Jurgen Bey hebben ruimten ontworpen. Zo kunnen Interpolis-medewerkers niet alleen kiezen voor de werkplek die past bij het werk dat ze doen, maar ook voor een inspirerende omgeving die past bij hun persoonlijkheid.

Kijk hier voor een interview van Tim Ferris, auteur van The 4-Hour Workweek, over het Interpolis kantoor en Het Nieuwe Werken.

De foto’s zijn afkomstig van Jonathan Igharas en Dailyicon.net. Meer foto’s zijn te vinden op de website van Interpolis en wovox.com.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Werkplek vd Week: Interpolis'?