Werkplek vd Week: Marsh

marsh

In de rubriek Werkplek vd Week nemen we een kijkje bij bijzondere werkplekken in Nederland. Deze week: Marsh Nederland in Rotterdam. Marsh is een van de grootste verzekeringsmakelaars en risico-adviseurs in Nederland. In Nederland werken zo’n 350 mensen vanuit 4 vestigingen.

Marsh wilde zichzelf van een conservatieve, gesloten organisatie omtoveren tot een open en transparante dienstverlener. Sinds 2008 is hun grootste kantoor compleet ingericht op het nieuwe werken.

marsh-03
marsh-01
marsh-11
marsh-02
marsh-04
marsh-05

Het nieuwe kantoor zou een ‘ontmoetingsplaats’ worden die multi-disciplinair werken optimaal stimuleert. Alles moest de kernwaarden integriteit, collegialiteit, openheid, respect en dienstbaarheid ondersteunen en uitstralen. Met de herinrichting zijn hiërarchische barrières letterlijk en figuurlijk afgebroken. De directie heeft geen eigen kamers meer: iedereen kan elkaar benaderen en je kan zo maar naast de CEO komen te zitten. Naast open ruimtes zijn er ook ‘oorstoelen’ voor groepsoverleg en glazen ‘cockpits’ waar je geconcentreerd in je eentje kan werken.

Kijk hier voor meer foto’s en video’s. Meer informatie: toenmalige CEO van Marsh Marcel Polk over het nieuwe kantoor.

Werkplek vd Week: Powered by Wovox.com

Foto’s: WOVOX team, onder een Creative Commons licentie.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Werkplek vd Week: Marsh'?