Werkplek vd Week: Sanoma Digital

sanoma

In de rubriek Werkplek vd Week nemen we een kijkje bij bijzondere werkplekken in Nederland. Deze week: Sanoma Media in Amsterdam. Sanoma is onder meer bekend van nu.nl. Het bedrijf geeft publiekstijdschriften, custom media magazines, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps uit en is in bereik het grootste mediabedrijf in Nederland.

Dit pand aan de Maassluisstraat werd in 2008 betrokken door Ilse Media, dat sinds 2010 officieel onderdeel is van Sanoma. Het vaak hectische medialeven vindt hier plaats in ‘huiskamers’ en ‘zitkamers’, waar grote, lichte en open werkruimtes bijdragen aan een rustgevende sfeer. Ons bezoek aan deze werkplek deed dan ook in niets denken aan de lawaaierige bende die je zou verwachten van een bedrijf waar deadlines zich moeilijk laten opschuiven.

werkplek-sanoma
werkplek-sanoma-02
werkplek-sanoma
werkplek-sanoma
werkplek-sanoma
werkplek-sanoma
werkplek-sanoma
werkplek-sanoma
werkplek-sanoma
werkplek-sanoma

De meeste mensen hebben hier hun eigen plek, maar er zijn ook een aantal flexplekken ingericht voor wie even een andere setting nodig heeft. Verder kent elke verdieping zithoeken waar je even kan ontspannen of overleggen en zijn er beschilderde ruimtes om je creativiteit te prikkelen. In de kleine ‘bezemkasten’ en ‘serres’ kunnen mensen zich afzonderen en ongestoord knallen. En om het contact te stimuleren luncht iedereen hier gratis in een grote self-service kantine met half open eethoeken.

Kijk hier voor meer foto’s en paar korte video interviews.

Met dank aan Chantal Koster. Foto’s: WOVOX team en Sanoma Media, onder een Creative Commons licentie.

Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Werkplek vd Week: Sanoma Digital'?