diversity-inc-top-50

Top 50 Companies for Diversity

diversity-inc-top-50

PwC is één van de meest diverse bedrijven ter wereld. Dat blijkt uit de Top 50 Companies for Diversity die vorige week door het tijdschrift DiversityInc is uitgebracht. Ook de andere accountantskantoren doen het goed. Ernst & Young eindigde op 5, Deloitte op 8 en KPMG op plaats 29.

Top 10 Companies for Diversity

  1. Kaiser Permanente
  2. Sodexo
  3. PricewaterhouseCoopers
  4. AT&T
  5. Ernst & Young
  6. Johnson & Johnson
  7. IBM
  8. Deloitte
  9. Kraft Foods
  10. Colgate-Palmolive

Andere bedrijven in de lijst zijn onder meer Accenture (23), Abbott (24), Procter & Gamble (25) en KPMG (29).

Diversiteit bij PwC

Volgens PwC komen de meest innovatieve en onconventionele oplossingen voort uit een samenspel van zienswijzen, culturen, kennis en ervaringen. ‘Inclusief is het tegenovergestelde van exclusief, oftewel: wij willen niemand buitensluiten. We zijn er van overtuigd dat de performance van PwC verbetert als we een grotere diversiteit aan talent in huis hebben,’ aldus Diversity director Astrid Tebberman in een interview.

PwC is ook ondertekenaar van de Charter Talent naar de Top die streeft naar een grotere toestroom, doorstroom en behoud van vooral vrouwelijk talent in topfuncties.Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...