Welkom in Hotel Imperfect

Dag van de Imperfectie - Collectief voor Imperfectie

Op de Dag van de Imperfectie, 25 januari, neemt een heerlijke hoorstem je ‘s avonds mee naar een andere wereld – De lobby van een totaal Imperfect Hotel. Waar achter elke deur een nieuwe uitnodiging wacht, om je eigen imperfectie (of die van de wereld om je heen) een klein beetje te omarmen..

De meest bizarre Zoom-sessie ooit

Vanuit huis! Vanachter je computer! Tijdens de meest bizarre Zoom-sessie ooit. Er zijn hosts die je de weg wijzen of het riet in sturen, kastje, muur. Er zijn deuren met daarachter dingen om te doen; bijvoorbeeld een cursus kleien als ‘n kleuter of een training aan je laars lappen. Er zijn woordkunstenaars met open deuren en gedachte gedichten (die nooit op papier belandden). Gesloten deuren waarachter live-muziek klinkt. Deuren op een kier waarachter je een kijkje kunt nemen, op plekken waar misschien niemand eerder was. Op de wc’s kun je je shit en gezeik achter je laten- mocht je daar behoefte aan hebben.

Kortom: een ruime keus aan deuren, waarachter mensen van vlees en bloed beluisterd en onderbroken kunnen worden– echte mensen, één-op- één of met een zeer bescheiden groepje; Ze verwachten je, of je even aanklopt, want de bel doet het niet.

Deur opent:

19 uur (Valet Parking mogelijk vanaf ontvangen ZoomLink)

Arrangement met diner: een overnachting in ’t hotel is niet verplicht

Voor een kleine meerprijs –in de vorm van aandachtinvestering vooraf– kun je ook dineren in het hotel. Een prachtige ervaring. Je schrijft een korte intactadvertentie over een verzameling imperfectie(s) die volgens jou behouden mag worden. Daarop word je gekoppeld aan een vreemde waarmee je aan de hand van (filosofische) vragen op onderzoek gaat naar drijfveren en dieptepunten.

Tickets: boek je bedden-zonder-breakfast bijtijds

Wees er snel bij! Vanwege de persoonlijke aanpak en de logistiek vol creatieve interventies, is er slechts een klein aantal kaartjes beschikbaar voor dit online samenzijn. Wij verwachten dat het hotel snel volgeboekt zal zijn (bij immense interesse kunnen we onderzoeken met de bouwer of de constructie een extra vleugel aankan).

Post-vent kalender iets om naar uit te kijken

Een omgekeerde advent-kalender. Koop NU een ticket en ontvang vanaf 4 januari om de andere dag een imperfectie-injectie in je mailbox. Zo kom je mentaal beslagen ten ijs op de Dag van de Imperfectie. Er is veel meer imperfectie mogelijk dan voorzien, als je er oog voor krijgt! Op ongezette tijden belandt er één imperfecte projectie in je inbox, mogelijk met een linkje naar bestaande en vergane ruimte voor imperfectie.

Voor en door

Iedereen die bijdraagt, doet dit belangeloos omdat we allemaal graag meer ruimte zouden zien voor imperfectie – overal! Het beetje geld wat de kaartverkoop oplevert wordt ingezet om volgend jaar niet alleen een avond, maar ook nieuwe ruimten voor imperfectie ‘op locatie’ te kunnen organiseren.


De Dag van Imperfectie is een initiatief van het Collectief voor Imperfectie.

Koop hier je ticket voor deze bizarre Zoom-sessie.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: , , ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'WELKOM in HOTEL IMPERFECT'?